Bicikliranje


U sklopu SRC Bijeli Vrh možete iznajmiti bicikl i istraživati oko 150 km označenih staza po prekrasnim poljima netaknute prirode Like i kroz gustu šumu Male Kapele.
Bilo da riječ o laganoj obiteljskoj vožnji ili pravom biciklističkom natjecanju, netaknuta priroda Like idealna je lokacija za bicikliranje.

Jeste li znali?

Bicikliranje je jedan od najučinkovitijih oblika rekreacije jer su aktivirane sve mišićne skupine, a samo pola sata vožnje na biciklu dnevno može značajno smanjiti rizik od obolijevanja srca i brzo vratiti do 20% vaše energije.

Kako ne bi zalutali…

Kako ne bi zalutali i lakše si prilagodili svoju idealnu rutu, pripremili smo vam i biciklističke karte za 300 km staza sa GPS koordinatama za čak 60 kontrolnih točaka.

Što sve možete.

Možete lagano pedalirati po pitomim stazama i pritom uživati u pogledu, možete osloboditi svoj istraživački duh i upustiti se u istraživanje skrivenih predjela Like ili organizirati sportsko natjecanje. Možda ćete poželjeti zaigrati i Disc Golf koristeći bicikl kao prijevozno sredstvo.

 

Što još nudimo?

Kako bismo vam pružili cjelovit doživljaj, pripremili smo i posebne pakete. Pogledajte izbor svih paketa s pogodnostima koje smo pripremili samo za Vas.

Aktivnosti:

Zipline, Penjanje, Bicikliranje, Disc Golf.

Obiteljski popust:

Odrasli plaćaju punu cijenu zipline-a dok djeca plaćaju samo 50%.

Grupni popust (20+):

Svaki član grupe ostvaruje popust od 10%

Prijavi se online
odmah

Kontakt info

  • Telefon: 095 84 64 171, 091 33 64 808
  • Adresa: Rudopolje
    53223 Vrhovine, Hrvatska
  • Radno vrijeme: od 10:00 do 19:00

Newsletter

  • Opcina Vrhovine Turisticka Zajednica Opcine Vrhovine Nest Campers Destination Urban