Penjanje


Volite se penjati?

U SRC Bijeli Vrh na samom odredištu Zipline-a postavili smo za Vas umjetnu stijenu za sportsko penjanje. Umjetna stijena za penjanje prilagođena je djeci od 5 godina i “ozbiljnim” penjačima, tako da svatko može naći nešto za sebe.

A oprema za penjanje?

Sve što trebate je ugodna sportska odjeća i obuća, dobra volja i spremni ste. Svu potrebnu opremu za sigurno penjanje osiguravamo mi, a naše profesionalno osoblje će Vam biti na usluzi čitavo vrijeme i paziti na vašu sigurnost. Stijena je visoka 8 metara i ukupne površine 54 m² s tri zasebne linije za penjanje.

Više volim slobodno penjanje…

Ako ipak više uživate u slobodnom penjanju ne opterećeni pojasom i užetom, za Vas smo pripremili 67 m² stijene. Ispod stijene smo postavili 50 cm debelu strunjaču kako bi vas zaštitili od ozljeda pri padu. Na raspolaganju Vam je 20-tak smjerova različitih težina, za svakoga po nešto.

 

Jeste li znali…

  • Tehnika penjanja bez užeta i pojasa naziva se “BOULDERING” i obavezno uključuje sigurnosnu strunjaču koja se postavlja ispod stijene za penjanje.
  • Tehnika penjanja pomoću pojasa i užeta naziva se “LEAD” i smatra se najsigurnijom tehnikom penjanja. Penjač je tijekom penjanja osiguran užetom i pojasom i nikako ne može pasti sa stijene.

 

Što još nudimo?

Kako bismo vam pružili cjelovit doživljaj, pripremili smo i posebne pakete. Pogledajte izbor svih paketa s pogodnostima koje smo pripremili samo za Vas.

Aktivnosti:

Zipline, Penjanje, Bicikliranje, Disc Golf.

Obiteljski popust:

Odrasli plaćaju punu cijenu zipline-a dok djeca plaćaju samo 50%.

Grupni popust (20+):

Svaki član grupe ostvaruje popust od 10%

Prijavi se online
odmah

Kontakt info

  • Telefon: 095 84 64 171, 091 33 64 808
  • Adresa: Rudopolje
    53223 Vrhovine, Hrvatska
  • Radno vrijeme: od 10:00 do 19:00

Newsletter

  • Opcina Vrhovine Turisticka Zajednica Opcine Vrhovine Nest Campers Destination Urban